Ledig i Villa Gräddö

Välkommen till nya exklusiva Villa Gräddö för er nästa ledighet. I Roslagen i norra delen av Stockholms skärgård ligger vår nybyggda villa med panoramautsikt över Gräddöviken. Vid vår egen brygga ligger också den nybyggda Sjösaunan. Vi har fräscht boende för upp till 8 personer. Bäddat och klart för 39 000 sek per sommarvecka. Vi ser personligen till att er ledighet blir minnesvärd. GÖR EN FÖRFRÅGAN NEDAN SÅ ÅTERKOPPLAR VI DIREKT

Tillgänglighet

I kalendern ser du vad som är bokat. Fyll i formuläret ovan med önskade datum och tid så återkommer vi till dig.

Legend
Fullbokat
Förmiddag/eftermiddag bokad
Sep 2023
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
So
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Mycket att göra i Gräddö med omgivning

Gräddö är ett gammalt fiskarsamhälle som blev sommarparadis med fem pensionat för luftgäster som anlände med ångfartyg från Stockholm.
Idag sjuder Gräddö av aktiviteter under sommarhalvåret. Hamncaféet, Kvarnuddens sommarrestaurang, pizzerian vid ICA-affären och flera småbutiker med caféserveringar, gästhamn och marina, Kajak och utelivs stora SUP- och kajakuthyrning gör Gräddö till centrum på Rådmansölandet. Björkö Örns långa sandstrand ligger inom promenadavstånd.
Ute på Lidö, 5 min med båt, ligger Lidö Herrgård med krog och hotell och ytterligare en bit ut ligger Fejan Skärgårdskrog. Riktigt bra restauranger i äkta utsjöskärgårdsmiljö.
Riddersholms Naturreservat är ett fantastiskt strövområde inom cykelavstånd. Rådmansö Bageri gör halvöns bästa levainbröd. Skaparladan i Södersvik är ett fint konstgalleri.
Norrtälje med massor av fina ställen, restauranger och aktiviteter att besöka ligger endast 25 minuter åt väster. Vill man fortsätta mot Stockholm med allt som erbjuds tar det ungefär en timme till.

Sjösauna och bryggaktiviteter

Vi har en lång tradition av året-runt-bastu med hopp i havet så nere vid vår egen brygga ligger den nybyggda Sjösaunan som ingår ett par gånger per vecka. Relaxrum utanför för 4-5 personer med kylmöjlighet för goda drycker. Ute på däcket får grillen och några solstolar plats tillsammans med stegen rakt ner i den svalkande sjön.

Vid bryggan för fritt utnyttjande ligger också vår plasteka med liten elmotor för kortare turer, den gula kajaken och gröna kanoten med paddlar. Flytvästar för alla ingår. Nere vid Sjöstugan ligger även vår Bouleplan för en solnedgångsmatch med brygghäng. Vi har även en IF segelbåt, 26 fot, till uthyrning för kortare turer i närskärgården. Vår motorbåt, Utter 7000, kan bokas för våra gäster för t ex en tur till ö-krogarna. 

Våra sovrum i Gräddö

Förutom alla härliga rum för samvaro, lek och kontemplation har vi sovmöjligheter i fyra olika rum. Sovrummet i Villa Gräddö har två sängar med dusch och wc i anslutning. Sovrum 1 och 2 i gula huset har två sängar med egen dusch och wc. Sovrum 3 i svarta lillhuset har en 120 säng med extra översäng också med egen dusch och wc. Se planritning.